CAMPANYA: BOCATAROLLER

 
Després d'un any i mig de treballar a ralentí per la pandèmia, comencem el curs amb ganes i ganes de veure cares noves a l'AFA també.

La notícia més esperada és que iniciem el curs complint amb una demanda d'alguns pares i mares socies:  de donar continuïtat a tota la tasca educativa feta a les escoles de primària en pro de la sostenibilitat del planeta des dels petits actes diaris.

Per aquesta raó, l'AFA hem fet un esforç per poder regalar un "embolicaentrepà"  a cada alumne i a cada mestre.

I  perquè?

Perquè amb cada boc 'n roll contribuirem a la reducció de 1080 metres de paper d'alumini en un any, per tant, si comptem els alumnes i el professorat, podem estalviar al planeta, només en un any...1 tona de toxicitat !!


I volem celebrar que el fan servir portant-los  AL CINEMA !!!

Així que hem muntat un CONCURS ON HI PODREU PARTICIPAR TOTS!!

Sols cal fer un video* divertit, sorprenent, original, creatiu.... on hi surti el boc'and roll i penjar-lo al vostre instagram amb el #bocataroller i Etiquetant @afa_insti_vila 

També ens el podeu enviar per correu electrònic a ampa@iesviladecavalls.cat

*video de màxim un minut, de format lliure amb data límit d'entrega el 25 octubre.I el dia 29 d'octubre publicarem el video guanyador i el seu autor o autora rebrà un premi de 6 entrades de cinema i 6 packs de beguda i crispetes.
Us animem a totes i tots a participar.

Dins el boc 'n roll teniu un fulletó on s'explica el manteniment necessari.
És

tasca de tots i totes animar-los a que l'utilitzin. Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada